Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Διακοπή καπνίσματος με Ομοιοπαθητική Μέθοδο

Το κάπνισμα: Είναι γνωστό σε όλους ότι το κάπνισμα είναι κακό για την υγεία μας. Το κάπνισμα βλάπτει σχεδόν κάθε όργανο του σώματος και ευθύνεται για το 87 τοις εκατό των θανάτων από καρκίνο του πνεύμονα. Το κάπνισμα είναι, επίσης, υπεύθυνο για πολλές  μορφές καρκίνου και πολλών  προβλημάτων υγείας.

Αυτά περιλαμβάνουν, ασθένειες των πνευμόνων, της καρδιάς και των αιμοφόρων αγγείων, εγκεφαλικά επεισόδια και  τον  καταρράκτη. Η διακοπή του καπνίσματος μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο αυτών των προβλημάτων. Όσο νωρίτερα το κόψετε, τόσο μεγαλύτερο το όφελος για την υγεία σας.

Διακοπή καπνίσματος με Ομοιοπαθητική Μέθοδο: Από ένα τσιγάρο σας ή τον καπνό σας ή τον καπνό πίπας, δημιουργούμε το προσωπικό σας ομοιοπαθητικό  διάλυμα, με το οποίο διακόπτετε το κάπνισμα. Ένα από τα  πλεονέκτημα της μεθόδου είναι ότι είναι απλή, φυσική, υγιεινή, χωρίς παρενέργειες και η διακοπή του καπνίσματος γίνεται  φυσικά, υγιεινά και χωρίς τα ανεπιθύμητα φαινόμενα από την διακοπή του καπνίσματος όπως, εκνευρισμός, πονοκέφαλος, αϋπνία,  λαιμαργία κ.λ.π.